LocatieHAARLEM

Datum

vrijdag 15 maart 2019

Tijd van 20:00
Tijd tot 22:00
Plaats HAARLEM
Provincie Noord-holland
Organisator NOB

Welke diersoort heb ik tijdens mijn duik gevonden? Waar vind ik die ene diersoort die ik nog zo graag wil zien? Dit zijn vragen die veel duikers regelmatig zullen hebben. Of je nou duikt in Nederland of in het buitenland, in zoet water of in zout water, het maakt niet uit. Als je geïnteresseerd bent in het leven onderwater, dan is het goed iets te weten over taxonomie, maar ook over determineren van soorten.

Tijdens hun lezing vertellen Floor Driessen en Martijn Spierenburg je meer over de biologie onderwater. Hoe, waar en wanneer kun je bepaalde diersoorten vinden. Of hoe bepaal je de naam van een diersoort die je hebt gezien? Aan de hand van vele voorbeelden zal antwoord gegeven worden op dit soort vragen en wordt de basis bijgebracht over het determineren (op naam brengen) van soorten.

Heb je interesse in deze lezing? Schrijf je dan in via MijnNOB. Ook niet leden kunnen bij deze lezing aanwezig zijn. We willen je vragen om je dan aan te melden door een mail te sturen naar westley.verdonk@onderwatersport.org

Foto: Martijn Spierenburg