LocatieEgypte

Datum

zaterdag 24 september 2022

Tijd van 09:00
Tijd tot 23:00
Plaats Egypte
Provincie
Organisator Dive and Travel

Dive and Travel organiseert samen met het ONK van 24 september 2022 tot en met 1 oktober 2022 een leuke en leerzame duikreis voor duikers die graag fotograferen.

De ONK Shoot Out On Holiday reis is een gezellige duikreis waarbij je een week intensief bezig bent met je hobby, duikt op de mooiste riffen in Egypte en veel leert van elkaar.
Je verblijft in het Shams Alam hotel gelegen aan de Rode Zee in het zuiden van Egypte en er worden 10 bootduiken op de mooiste duikstekken in het zuiden van de Rode Zee gemaakt.
De week wordt afgesloten met een wedstrijddag op de mooiste riffen die je eerder in de week ontdekt hebt. Helemaal in de sfeer van het ONK. De juryvoorzitter van het ONK, Gertjan Eg, zal de shoot out begeleiden.De ONK Shoot Out On Holiday is een uitgelezen kans om in tropisch water onder optimale omstandigheden wedstrijdervaring op te doen.

De duikreis is inclusief retourvlucht Amsterdam – Marsa Alam, vervoer Marsa Alam luchthaven – Shams Alam Beach Resort v.v., verblijf van 7 nachten 2-persoons standaard kamer o.b.v. All-Inclusive, duikpakket van 5 dagen bootduiken, 2 bootduiken per dag inclusief fles, lucht en lood en deelname aan de ONK ‘Shoot Out On Holiday’ fotowedstrijd.
Er is een beperkt aantal plekken voor de reis beschikbaar. Boek nu je reis bij Dive and Travel.

Let op: de normale annuleringsvoorwaarden gelden.

Voorwaarden
• De prijs is beschikbaar gesteld door duikreisbureau Dive and Travel. http://www.diveandtravel.nl/
• De prijs is voor één persoon.
• De prijs is inclusief retourvlucht Amsterdam – Marsa Alam, transfer Marsa Alam – Shams Alam Beach Resort v.v., verblijf van 7 nachten standaard kamer o.b.v. All-inclusive, duikpakket van 5 dagen bootduiken, 2 bootduiken per dag inclusief fles, lucht en lood en deelname aan de ONK ‘Shoot Out On Holiday’ fotowedstrijd.
• Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
• Een vertegenwoordiger van de NOB en Dive and Travel selecteren aan de hand van een willekeurig nummer de winnaar. Iedere deelnemer aan het ONK heeft een deelnamenummer.
• Op de selectie van de winnaar wordt toegezien door de onafhankelijke juryvoorzitter van het ONK.
• De prijs is niet inwisselbaar voor geld, reisvoucher of een andere reis.
• De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de ONK prijsuitreiking op zaterdag 27 november 2021.
• Iedere deelnemer aan het ONK die tenminste één wedstrijdfoto of -film inlevert, maakt kans op de prijs.
• Voor het wedstrijdonderdeel van de Shoot Out On Holiday is een apart wedstrijdreglement.

Wil je ook kans maken op deze te gekke reis? Schrijf je dan snel in voor de wedstrijd via www.fotokampioenschap.nl