Opzeggen

Wat jammer dat je overweegt je account stop te zetten! Blijkbaar sluit Duikspotter niet meer aan bij jouw duikbehoeften. Hieronder lees je hoe je je account kunt beëindigen.

Opzeggen maandaccount

Heb je een maandaccount? Dan kun je opzeggen door een e-mail te sturen naar administratie@duikspotter.nl met als onderwerp ‘opzeggen maandaccount’. Vermeld in deze e-mail ook je naam en geboortedatum, en als het mogelijk is je relatienummer. Je maandaccount wordt beëindigd op het moment dat de periode waarvoor je reeds betaald hebt ten einde is. Deze betaling wordt helaas niet (gedeeltelijk)  teruggestort.

 

Opzeggen jaaraccount

Heb je een jaaraccount? Dan kun je opzeggen door vóór 1 december een e-mail te sturen naar administratie@duikspotter.nl met als onderwerp ‘opzeggen jaaraccount’. Vermeld in deze e-mail ook je naam en geboortedatum, en als het mogelijk is je relatienummer. Je jaaraccount wordt beëindigd op het moment dat het kalenderjaar waarvoor je reeds betaald hebt ten einde is. Deze betaling wordt helaas niet (gedeeltelijk) teruggestort. Als je ná 1 december opzegt betaal je voor een nieuw kalenderjaar en wordt je account daarna beëindigd.

 

Profiel verwijderen

Wil je dat we je profiel uit onze database verwijderen? Stuur dan een e-mail naar administratie@duikspotter.nl met als onderwerp ‘profiel verwijderen’. Vermeld in deze e-mail ook je naam en geboortedatum, en als het mogelijk is je relatienummer.