Advertentiebeleid

Sommige artikelen zijn tot stand gekomen in samenwerking met een duikondernemer. Hieronder lees je waarom Duikspotter met merken samenwerkt.

Schrijven over de duiksport is voor ons het leukste dat er is! Met veel plezier voorzien we jullie wekelijks van zo veel mogelijk interessante content over uiteenlopende duikonderwerpen.

 

Om als platform te blijven voortbestaan werken we af en toe samen met duikondernemers die bij ons adverteren. Samen met hen maken we zogeheten ‘gesponsorde artikelen’. Soms verbinden we aan zo’n artikel ook nog een exclusieve kortingsactie. We proberen – zowel op dit platform als op social media – zo transparant mogelijk te zijn over de adverteerders die bij een bericht of actie zijn betrokken.

 

Het uitgangspunt blijft, net als met de rest van de artikelen op Duikspotter, dat het voor zo veel mogelijk lezers toegevoegde waarde heeft. Jullie moeten het écht interessant en relevant vinden! Bovendien delen we geen commerciële berichten, acties en tips waar we zelf niet in geloven of niet achter staan. Twijfel je hieraan of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!