Leestijd: 2 minuten

Advertorial

Mensen die rust zoeken vinden dat op Gozo. De authentieke vissersdorpjes met kleurrijke bootjes, gelegen in schitterende baaien stralen een ontspannende zorgeloosheid uit. Gozo heeft ook nog andere leuke toeristische bezienswaardigheden en uitstapjes. Je kunt het eiland verkennen met de “hop on – hop off” bus. Gozo is een heerlijk robuust eiland.

Om de hoek van de promenade in Xlendi en de prachtige baai met haar helder blauwe water die zijn omgeven door steile rotswanden ligt Block Gozo. In dit compleet gerenoveerde hotel met prachtige gastenverblijven, kun je genieten van een onbezorgde duikvakantie. Op de begane grond is de Front Bar met uitgebreide menukaarten en diverse avonden in de week is er livemuziek met een breed scala aan muzieksoorten, voor ieder wat wils! We kunnen je uit eigen ervaring vertellen dat het echt een super gezellige plek is om je avond door te brengen. Het personeel werkt hard en doet er alles aan om je een fijne vakantie te bezorgen!

De Ritual Dive duikschool ligt direct onder het hotel, dus na je ontbijt stap je zo in de truck voor je kantduiken rondom Gozo. Zowel beginnende als gevorderde duikers zijn er welkom. De sfeer in het centrum is gezellig en professioneel. Bijna alle duiken worden vanaf de kant gemaakt. Het water rondom Gozo is glashelder met soms wel 30 meter zicht! Het onderwaterleven is indrukwekkend. In de baaien en het kustwater leven onder andere zwaardvissen, zeebrasem, vliegende knorhanen, lipvissen, rifbaarsen en heremietkreeften. Grotduiken behoort op Gozo ook de mogelijkheden, maar denk ook aan de gemakkelijke tunneltjes waar je doorheen kunt duiken. Zeker met het fantastische zonlicht krijg je hiermee spectaculaire duiken. Bootduiken naar Comino kunnen ter plaatse tegen een toeslag worden bijgeboekt en bevelen we je dan ook van harte aan. Duiken rond Gozo is een bijzondere ervaring! De duikschool is bevoegd les te geven volgens het RAID, PADI en SSI systeem waarbij de voorkeur bij RAID ligt. Dus ook voor een duikopleiding of specialisatie ben je hier aan het goede adres!

Boek je verblijf bij Block Hotel nu met 1 nacht gratis als je 7 nachten wilt verblijven, ontvang 1 duik extra als je 10 duiken boekt bij Ritual Dive. Daarnaast krijgen alle reizigers via Diving Holidays ook nog eens een heerlijke cocktail gratis in de Front Bar!

Aanbieding is beperkt geldig en alle voorwaarden zijn te lezen op de website van Diving Holidays!

Meer informatie vind je op de website van Diving Holidays of klik op de afbeelding hieronder.