Leestijd: < 1 minuut

Ontdek de prachtige onderwaterwereld als nooit tevoren tijdens onze onvergetelijke duikvakantie! Boek een duikvakantie bij Dive and Travel en maak kans op een Suunto Zoop duikcomputer, jouw ultieme bondgenoot tijdens elke duik.

Met zijn geavanceerde functies, zoals decompressieberekening, diepte- en temperatuursensoren, en een intuïtieve interface, zal de Suunto Zoop duikcomputer je duikervaring naar een hoger niveau tillen.

Dive and Travel bied duikvakanties van topkwaliteit met een persoonlijke service, zodat je zorgeloos kunt genieten van je duikavontuur. Aarzel niet langer en boek vandaag nog jouw duikvakantie met de gratis Suunto duikcomputer! We hebben voor het 2023- 2024 duikseizoen al weer heel veel reizen online staan. Op onze website vind je jouw ultieme duikvakantie met verschillende bootduiken, kantduiken en liveaboards opties wereldwijd. Kom je er niet uit, bel ons en we bespreken graag jouw duikwensen en adviseren je op maat.

De actie is van toepassing voor nieuwe boekingen gemaakt in de periode 25 juli 2023 tot 31 augustus 2023, deze komen in aanmerking voor de verloting van de Suunto Zoop duikcomputer. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door duikcentrum Scuba Academie met een duikwinkel en bootduiken op de Vinkeveense plassen.

www.diveandtravel.nl